Farbror Frej 6-10


6. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Spikar och knappar och nu ska ni höra, vad man med spikar och knappar kan göra: Spiken i knappen och knappeliknass, så har vi gjort oss en möbeltass!

7. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten rostbiff och nu ska ni höra, vad ni med just en liten rostbiff kan göra: Rulla den rullerirull och se, så har vi gjort oss en kikare!

8. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En tråd och en trasa och nu ska ni höra, vad vi med sådana saker kan göra: Trasan ska fästas och muffelimynt, så har vi gjort oss ett julgranspynt!

9. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken strumpor och nu skall ni höra, vad man med två stycken strumpor kan göra: Trä dom på handen och durrelidarr, så har vi gjort ett par boxhandskar!

10. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En liten klubba och nu ska ni höra vad man så enkelt med klubbor kan göra: Slå dom i huvudet och dunkelidur, så har vi gjort oss en skallfraktur!

Farbror Frej 11-15  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)