Nyheter


RSS

Valhumor 2014

2 Sep 2014

Snart är det det dags för val 2014. För att lätta upp stämningen kring torftiga valvakor och debatter söker humorklippet.se nu de roligaste klippen, bilderna och historierna relaterat till politik. Använd vårat kontaktformulär längst ned på sidan för att skicka in ditt bidrag. Evig tacksamhet utlovas!

Humorklippet.se tipsar

17 Jun 2014


Succén från USA är äntligen i Sverige! Förgyll ditt hem och dina helger med de godaste popcornen! Inte nog med att du kommer kunna göra de bästa popcornen, med sin retro design blir popcornmaskinen en häftig inredningsdetalj i ditt hem, vardagsrum, hemmabiorum eller kök. Beställ från AmericanPopcorn.se redan i dag. Klicka här!

Roliga Prylar säljer presenter, populärkultur, godis och roliga prylar på nätet. De startade 2008 och har hållt på ett tag. De har även extremt lojala kunder och strävar alltid efter att ha den bästa kundtjänsten. 

Deras produkter är i många fall unika på hela svenska marknaden och har ofta ett mycket högt underhållningsvärde. Beställ från RoligaPrylar.se redan i dag. Klicka här!

Halens är ett välkänt varumärke och är ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag. I sortimentet finns mode, hemtextil, möbler, hemelektronik, skönhetsartiklar och hälsokostprodukter. Beställ från Halens.se redan i dag. Klicka här!

USAGODIS.SE förser Sverige med allt det goda från USA. Vad sägs om Skittles, Red Vines, Cheetos, Snapple, M&M's, Blairs Chips, och över 1200 andra produkter. Beställ från USAGODIS.se redan i dag. Klicka här!

Roliga länkar

27 Apr 2014

Vi på Humorklippet.se listar automatiskt med hjälp av RSS de senaste upppdateringarna från andra skrattsidor... Mer humor åt det svenska folket! Klicka här för att direkt komma till Roliga länkar i vår avdelning Övrigt.

Konstiga lagar i Amerika

13 Apr 2014

Lagar du inte trodde fanns. Klicka här för att se listan.

Spela Flappy Bird

23 Mar 2014

Nu kan du spela det mycket roliga och beroendeframkallande spelet Flappy Bird på Humorklippet.se.
Flyg genom rören och se hur långt du kan komma! - Klicka här för att komma till spelet direkt.

null

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)