Farbror Frej 11-15


11. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett helt vanlig fickludd och nu ska ni höra, vad man med helt vanligt fickludd kan göra: Krama det hårt och busselibus, så har vi gjort oss en stor pris snus!

12. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En liten daggmask och nu ska ni höra vad vi med en liten daggmask kan göra: Lägg den på näsan och pluppeliplask, så har vi gort oss en ansiktsmask!

13. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet papper och nu skall ni höra, vad man med sådana papper kan göra: Knyckla ihop det och simsalabuss, så har vi gjort oss en papperstuss!

14. Hej alla barn nu är det barnprogram, titta nu här vad farbror frej tar fram: En liten rulle och nu ska ni höra, vad man med en liten rulle kan göra: Sätt den i rumpan och tuta och kör, så har vi gjort oss ett avgasrör!

15. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En bit lakrits och nu ska ni höra vad man så enkelt med lakrits Sätt den på läppen och krullerikrach, så har vi gort oss en Hitlermustach!

Farbror Frej 16-20  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)