Om sidan


Humorklippet.se är Sveriges roligaste arkiv med humor på nätet!
Här finns mängder av roliga filmklipp, bilder, citat, historier, spel och annat som får dig att skratta. Du kan enkelt hitta fram till dina favoriter genom sökfunktionen och få din dagliga dos av skratt. Vi har väldigt stora samlingar av humoristisk innehåll och ser alltid till att uppdatera sidan med nya roligheter dagligen då vårt mål är att förgylla din dag med humor och roliga saker.

Humorklippet.se har funnits sedan hösten 2013 men vi som står bakom sajten har drivit humorsidor sedan 2008, alltså i mer än 6 år. Vi har med andra ord koll på det här med humor och har funnits med länge. Det gör även att du troligen kan hitta det mesta som är roligt här på sidan.

Webbläsare
Så gott som alla moderna webbläsare har fullgott stöd för webbstandarder som XHTML och CSS, vilket innebär att Humorklippet.se bör fungera helt korrekt för de allra flesta. Skulle det dock råka vara så att du använder dig av en gammal webbläsare med bristfälligt standardstöd får du istället se en oformatterad, men fullt funktionell, version av webbplatsen.

Humorklippet.se är utvecklad i och för moderna webbläsare, såsom:

Sidan fungerar även i Internet Explorer, men för att få någorlunda samma design och funktionalitet rekommenderas att uppgradera till minst version 8, helst ännu högre.

Kontakta oss
Ifall du har frågor eller om du är ute efter ett samarbete eller liknande så kan du kontakta oss. Detta gör du enklast genom att skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär där du berättar vem du är och vad du undrar över. Vi är alltid intresserade av olika slags samarbeten och möjligheter så tveka inte att skicka ett mail.

Vi uppskattar även om du mailar oss om andra saker, t ex om du hittar trasiga länkar, filmklipp som slutat fungera eller andra felaktigheter på sidan. Ifall du skickar ett mail när du hittar något som är fel kan vi fixa till detta och göra vår sida bättre.

Svara gärna på vårt frågeformulär om Humorklippet.se

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)