Farbror Frej 36-40


36. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten rostbiff och nu ska ni höra, vad ni med just en liten rostbiff kan göra: Rulla den rullerirull och se, så har vi gjort oss en kikare!

37. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet finger och nu ska ni höra, vad vi med just ett finger kan göra: Stick det i näsan och skojeriskål, så har vi gjort oss ett mellanmål!

38. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Spikar och knappar och nu ska ni höra, vad man med spikar och knappar kan göra: Spiken i knappen och knappeliknass, så har vi gjort oss en möbeltass!

39. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet snöre och nu ska ni höra, vad man med ett litet snöre kan göra: Fäst det i naveln och plingelipläng, så har vi gjort oss en navelsträng.

40. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet papper och nu skall ni höra, vad man med sådana papper kan göra: Knyckla ihop det och simsalabuss, så har vi gjort oss en papperstuss!

Farbror Frej 36-40

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)