Farbror Frej 31-35


31. Hej alla barn nu blir det barn program, titta nu här vad farbror Frej tar fram: CD och kaviar och nu ska ni höra, vad man med kaviar och CD kan göra: Kaviar på CD:n och tittelipom så har vi gjort oss en CD-ROM.

32. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En bit lakrits och nu ska ni höra, vad man så enkelt med lakrits kan göra: Sätt den på läppen och krullerikrasch, så har vi gjort en Hitlermustasch!

33. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten ryggsäck och nu ska ni höra, vad man så enkelt med en liten ryggsäck kan göra: Häng den på magen och fittelifin, så har vi gjort oss ett hängbukssvin.

34. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten räkning och nu skall ni höra, vad man med just en räkning kan göra: Riv den i flingor och flingeriflö, så har vi gjort lite julesnö!

35. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En tråd och en trasa och nu ska ni höra, vad vi med sådana saker kan göra: Trasan ska fästas och muffelimynt, så har vi gjort oss ett julgranspynt!

Farbror Frej 36-40  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)