Farbror Frej 16-20


16. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En liten daggmask och nu ska ni höra vad vi med en liten daggmask kan göra: Lägg den på näsan och pluppeliplask, så har vi gort oss en ansiktsmask!

17. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett helt vanlig fickludd och nu ska ni höra, vad man med helt vanligt fickludd kan göra: Krama det hårt och busselibus, så har vi gjort oss en stor pris snus!

18. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet papper och nu skall ni höra, vad man med sådana papper kan göra: Knyckla ihop det och simsalabuss, så har vi gjort oss en papperstuss!

19. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet snöre och nu ska ni höra, vad man med ett litet snöre kan göra: Fäst det i naveln och plingelipläng, så har vi gjort oss en navelsträng.

20. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Spikar och knappar och nu ska ni höra, vad man med spikar och knappar kan göra: Spiken i knappen och knappeliknass, så har vi gjort oss en möbeltass!

Farbror Frej 21-25  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)