Farbror Frej 21-25


21. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten rostbiff och nu ska ni höra, vad ni med just en liten rostbiff kan göra: Rulla den rullerirull och se, så har vi gjort oss en kikare!

22. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En tråd och en trasa och nu ska ni höra, vad vi med sådana saker kan göra: Trasan ska fästas och muffelimynt, så har vi gjort oss ett julgranspynt!

23. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten räkning och nu skall ni höra, vad man med just en räkning kan göra: Riv den i flingor och flingeriflö, så har vi gjort lite julesnö!

24. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken strumpor och nu skall ni höra, vad man med två stycken strumpor kan göra: Trä dom på handen och durrelidarr, så har vi gjort ett par boxhandskar!

25. Hej alla barn nu är det barnprogram, titta nu här vad farbror frej tar fram: En liten rulle och nu ska ni höra, vad man med en liten rulle kan göra: Sätt den i rumpan och tuta och kör, så har vi gjort oss ett avgasrör!

Farbror Frej 26-30  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)