Bellman 1-5


1. Det var en dansk, en norsk och Bellman som skulle tävla om vem som kunde vara längsta tiden inne i en svinstia. Föst gick dansken in, men efter en minut kom han ut och stönade: - Grisen fes! Då gick norsken in och efter två minuter kom han ut grön i ansiktet och stönade: - Grisen fes! Då var det Bellmans tur att gå in i svinstian. Efter tio minuter kom grisen ut och stönade: - Bellman fes!

2. Bellman, en fransk och en tysk hade sökt jobb som brandsoldater. Brandchefen tog dem upp på tionde våningen i ett höghus. Så sa brandchefen till dem att hoppa. Fransken hoppade och slog ihjäl sej och tysken hoppade och slog ihjäl sig, men Bellman stod kvar. Då sa brandchefen till honom: - Du får jobbet! Ni ska jobba och inte slå ihjäl er.

3. Bellman, en tysk och en fransk skulle se vem som kunde fjärta en kork längst. Tysken fjärtade tjugo meter och fransken fjärtade fyrtio meter. Så hämtade man korken och Bellman stoppade in den. Sen släppte han en enorm brakare och korken försvann! Efter en vecka stog det i tidningen: Japan skadad i huvudet av kork.

4. Bellman, en rysk och en tysk skulle se vem som kunde spotta ett tuggummi längst. Först spottade ryssen fem meter. Sen spottade tysken tio meter. Sen spottade Bellman. Han spottade så långt att tuggummit försvann. Dagen efter stog det i tidningen: Kines påkörd av mystiskt fordon.

5. Bellman och en rysk och en tysk skulle tävla om vem som kunde springa barfota över en spikmatta utan att säga "aj". Först sprang rysken och det gjorde så ont att han skrek: - Aj! Aj! Aj! Sen sprang tysken och han skrek också: - Aj! Aj! Aj! Till sist sprang Bellman och han skrek: - Oj! Oj! Oj!

Bellman 6-10  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)