Besökarnas egna 21-25


21. Alla barnen gömde sig bakom en buske utom Tobias för han fick inte plats!

22. Hur man fångar en norsk ål: Lille Jonny, 8 år, är liksom andra pojkar i sin ålder väldigt nyfiken. Han hade hört ganska mycket om det här med sex från de andra pojkarna och undrade hur det gick till. En dag frågade han sin mamma som blev väldigt generad. Istället för att förklara sade hon åt honom att gömma sig bakom gardinerna en kväll och titta på sin äldre syster och hennes pojkvän. Detta gjorde han. Följande morgon beskrev Jonny allt för sin mamma. Syrran och hennes kille satt och snackade ett tag. Sedan släckte han nästan alla lampor. Han började att krama och kyssa syrran. Jag tror att syrran höll på att bli sjuk för hennes ansikte såg så lustigt ut. Han måste också ha tyckt det för han lade sin hand innanför hennes blus för att känna på hjärtat. Jag tror att han också höll på att bli sjuk för snart hade båda två börjat flämta och var alldeles andfådda. Hans andra hand måste ha varit kall för han lade den under hennes kjol nu. Syrran blev värre. Hon började stöna, sucka, grymta och vrida sig och hon halkade nästan av soffan. Det var då febern kom. Jag vet att det var feber för syrran sade att hon kände sig riktigt het. Till slut fick jag reda på vad som gjorde dem så sjuka. En stor ål hade krupit in i hans byxor på något vis, den bara hoppade ur hans byxor och stod där ca 25 cm lång, jag svär! Han tog i alla fall tag i den för att hindra den från att smita. Syrran blev riktigt rädd när hon fick se den. Hennes haka föll ner och hon började ropa på Gud och liknande. Hon sade att det var den största och längsta hon någonsin sett. Jag kunde ha berättat för henne om de som finns i sjön. Syrran blev plötsligt modig och försökte döda den genom att bita av huvudet på ålen. Plötsligt gurglade hon och släppte taget om den. Jag slår vad om att den bet henne. Därefter tog hon tag i den med båda händerna och höll stadigt medan killen tog fram en munkorg ur sin ficka och drog den över ålen. Syrran lade sig tillbaka och särade på benen så att hon kunde få ett saxgrepp om den. Han hjälpte till genom att ligga ovanpå ålen. Ålen slog emot av bara fan. Syrran började stöna och vrida sig och hennes kille välte nästan soffan. Jag antar att de ville döda ålen genom att mosa den mellan sig... Efter ett tag slutade ålen att röra sig. Syrran och hennes kille suckade stort. Hennes kille reste sig, och se på fan, de hade dödat ålen. Jag vet att den var död, för den bara hängde där och en del av innanmätet hängde ut. Syrran och hennes kille var trötta efter kampen men de började hångla igen ändå. Han började krama och kyssa henne igen, och titta! Ålen var inte död! Den hoppade rakt upp och började bråka igen. Jag antar att ålar är som katter, har två liv eller någonting sådant. Den här gången försökte syrran döda den genom att sätta sig på den. Efter 25 minuters brottning så var ålen äntligen död. Jag vet att den var död den här gången för jag såg syrrans kille skala av skinnet på den och spola ner det i toaletten.

23. Tre tjejer stod i en hiss. En var blond, en brunett och en rödhårig.De fick se en fläck på hissväggen och n gick fram och luktade. Sperma, sa hon, varvid den rödhåriga gick fram - drog fingret i "fläcken", smakade och konstaterade: Ja, det är sperma! Då gick blondinen fram och gjorde samma sak med fingret och sa sedan: Ja, men det är i alla fall ingen i den här trappuppgången!

24. Fröken,Fröken Andy kastar korkar på mig,varför det? För att han är korkad såklart.

25. Under kriget mellan Israel och arabländerna sköts ner en arabiskt plan. Piloten blir tillfångatagen, och israelerna försöker få ut tekniska detaljer. Hur fort kan dina plan flyga? Frågar israelerna. Piloten svarar inte, israelerna ger honom stryk. Hur många raketer har planet? Frågar israelerna. Piloten svarar inte, israelerna ger honom ännu mer stryk. Hur högt kan ditt plan flyga? Frågar israelerna. Piloten svarar inte, israelerna ger honom sjuhelvetes stryk. Israelerna kan inte få ut något av honom, så de släpper piloten. När han kommer hem, firas han som nationens hjälte. En journalist undrar om han kan ge några goda råd till de blivande piloterna? Visst svarar han. De måste lära sig alla tekniska detaljer, annars åker de på stryk!

Besökarnas egna 26-27  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)