Besökarnas egna 1-5


1. - Vilken är Frankrikes bästa semesterort?-Mururoa Atollen, för där är det allti strålande väder!

2. En norsk kille står i en kö i en tobaksaffär för att lämna in sin tipskupong. Det är lång kö och det är bara en kvart till stängning. Plötsligt hör han hurnågon utanför ropar "A-a-anders!" Han börjar skruva på sig, han vill ju inte bliav med platsen i kön, men går ändå ut ur affären och tittar. Ingen syns till. Han går in igen. Nu är klockan tio i och lika lång kö som tidigare. Skillnadenär att han nu står sist. Då hörs det igen "A-a-a-anders!" Smått irriterad gårhan ut igen och tittar men ingen syns till. Nu är klockan fem i och han står återigen sist i kön. En minut i står han som tredje person i kön då han hör "A-a-a-a-anders!" Han inser att lämnar han kön nu så kommer han inte hinna lämnain någon tipskupong. "A-a-a-a-a-anders!" Han kan inte hålla sig längre utanspringer ut och skriker:- Jej heter ikke Anders!"

3. Varför vara på land och ha tråkigt när mankan vara med påestonia och slå runt?

4. Man skulle ha första manuella övningshoppet på fallskärmsjägarskolan. Alla var mycket närvösa, särskilt en sävlig skåning som var med. Instruktören försöker lugna honom och upprepar hela tiden:"Räkna sakta till tre och dra i snöret så ska allt gå bra!"Så är det dags för själva hoppet. Alla hoppar ut och samtliga fallskärma vecklasut, utom en. Hopparen dimper rakt ner i marken. När alla övriga landat rusar domfram till nedslagsplatsen och ser ett stort håli marken. När dom kommer framtill hålet så hör dom där nerifrån: "Tveuuuu..."

5. Ett flygplan hade störtat på en öde ö. Med på flygplanet var ett antal tyskar, några amerikaner och en japan. Tyskarna visade sin vanliga effektivitet och började genast att organisera arbetet på ön, en av tyskarna sa: -"I can be the minister of Defense!" och började organisera ett bygga av ett försvar. En annan: -"I can be the minister of communication" och började bygga signaleldar. Efter en tid hade alla fått en ministerpost, utom japanen. En amerikan tyckte synd om honom och föreslog att han kunde få bli Minister of Supplies. Japanen blev jätteglad och rusade raka vägen ut i skogen, och försvann.. Efter ett par dagar blev de övriga oroliga och gav sig ut för att leta efter japanen. När dom går och letar som bäst så hoppar plösligt japanen fram bakom en buske och skriker: -"Supplies!"

Besökarnas egna 6-20  >>

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)