Män om kvinnor


Denna kategori innehåller saker män sagt om kvinnor.

Hon har en ofelbar förmåga att stå mellan mig och tv:n. Underläge, en utvisad och tekning. Publiken tjuter av glädje, pucken släpps och allt jag kan se är hennes stora bak.
Howard, Dodge City, Kan

” Hon blev ursinnig en gång när jag gick upp tidigare och lagade frukost åt henne. Hon kallade mig för kontrollfreak. Vem hade gett mig rätten att bestämma att hon skulle äta frukost, än mindre vad hon skulle äta?
Ted, Wexford, Pa

” Allt mitt är hennes... Jag köper negligéer till henne; hon sover i mina t-shirts. När hon fryser använder hon mina yllesockor, aldrig sina egna. Hon tar mina rakblad som är använda en gång, de helt nya är för vassa. Hon använder till och med mina boxerkalsonger. Jag är ganska frestad att byta till trosor för att se vad som händer.
Dave, Martha's Vineyard, Mass

” Hon gör listor. Saker att köpa. Saker att göra. Samtal att ringa. Om det inte finns på en lista blir det inte gjort. En gång, som ett skämt, satte jag upp "sex" på en lista. Stort misstag! Nu måste det finnas med på en lista annars blir det inte gjort!
Nick, Wheeling, W.Va

” När hon får en fix idé, finns det inget som kan stoppa henne. Och det blir ingen vila för någon innan det är ordnat. Det är inte så jobbigt när det gäller att baka kakor eller att resa bort på semester. Det jobbiga är när idén är att bygga ett nytt hus, eller att skaffa barn - då kan det bli lite körigt...
Jim, Minneapolis

” Du kan höra henne äta soppa i köket när du själv är i ett annat rum.
Bruce, Bridgewater, N.J

” Min fru anser att alla borde vara vegetarianer. När vi sitter och äter frågar hon folk hur de kan sitta och äta döda kor, eller om de vet att deras fläskkotletter brukade vara smartare än deras hundar.
Miles, Shreveport, La

” Titt som tätt - boom - så är hon en brunett. Nästa gång kommer jag hem till en rödtopp. Jag har faktiskt ingen aning vad hennes naturliga hårfärg är.
Cary, Seattle

” Hon kan tänka sig att borsta sina tänder, men inte att gå till tandläkaren. Hon säger att hon inte är rädd för smärtan, hon vill bara inte lämna ut sig till någon som valt att bli tandläkare.
Terence, Gary, Ind

” Hon har slutat raka sina ben så folk ska veta att hon är en riktig blondin.
Ned, Tucson, Ariz

” Hennes halva av sängen är den i mitten.
Robin, Gladwyne, Pa

” Har du någonsin sett en kvinna med grönt slem smetat över hela ansiktet med två svarta hål som näsborrar?
Tror du att du skulle kunna sova lugnt om natten, om du visste att den varelsen ligger bredvid dig?
Arthur, Cedar City, Utah

” Min fru är allergisk mot allt. Hennes näsa är alltid täppt. Om jag kysste henne på munnen skulle hon antagligen kvävas.
Bryan, Toledo, Ohio

” Efteråt, jag menar sekunden efter vi haft sex, fortsätter hon där vi var tidigare. Hennes ögon öppnas, och innan du hinner dra efter andan, hör du " .. och ,just det, jag måste ta ut kycklingen ur frysen. Din mamma ville att du skulle åka till kemtvätten..."
Jimmy, Fort Lauderdale, Fla

” I sängen får jag vara hennes gymnasielärare, fotbollslagets lagkapten, hennes chef, en "dålig" pojke, servitör, livräddare, en reparatör från Telia eller en polis.
Någon gång ibland skulle jag vilja vara mig själv!
Neil, Orlando, Fla

” Hon använder stora lösögonfransar. Hon lämnade dem där de inte borde vara och jag försökte slå ihjäl dem med min tidning. Skrämde skiten ur mig.
Gordon, Oklahoma City, Okla

” Hon lever sig in för mycket i såporna. När jag kommer hem kan jag mötas av gråtande därför att en rollfigur har dött, eller så är hon upprörd därför att en låtsasfigur har ett vänsterprassel.
Archie, St. Louis

” Hon vägrar att handla i lågprisaffärer eller på reor. Hon tycker de är trånga och töntiga. Hon ser inte ens rabatthyllorna, utom möjligtvis, när hon ska köpa en present till min mamma. 
Conrad, Wilmington, Del

” Det irriterar henne att våra barn ser ut som mig.
James, New Orleans

” Med min fru och våra tonårsdöttrar blir det fyra kvinnor. Det är alltid någon som har PMS.
Everett, Little Rock, Ark

” Med fem barn har jag inte tid att klaga på min fru. Jag har inte tid för henne över huvud taget.
Bob, Charleston, W.Va

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)